PRIVAATSUSPOLIITIKA

PRIVAATSUSPOLIITIKA KES ON ISIKUANDMETE HALDAJA?

Teie isikuandmete haldaja on

MIKS ME TEIE ANDMEID TÖÖTLEME?

Töötleme teie isikuandmeid eesmärkidel, mis tagavad teile teenuste osutamise ja lepingu nõuetekohase täitmise ning kaebuste läbivaatamise.Teie isikuandmete töötlemise õiguslik alus selles osas on vajadus enne lepingu või nõusoleku sõlmimist täita leping või võtta teie nõudmisel kasutusele meetmeid.

Neid andmeid võidakse teie nõusolekul töödelda ka meie enda või teiste üksuste teenuste/toodete turundamise eesmärkidel.

Lepingu nõuetekohaseks täitmiseks töödeldakse teie andmeid ka arvelduste ja finantsaruandluse jaoks. Peame seda tegema kehtiva seadusandluse tõttu.

Pidage meeles, et oma isikuandmete, nagu aadress, ees- ja perekonnanimi ning telefoninumber, esitamine on lepingu sõlmimise ja täitmise tingimus. Isikuandmete esitamine on vabatahtlik. Isikuandmete esitamata jätmine võib kaasa tuua võimetuse lepingut sõlmida või seda täielikult või osaliselt täita.

KUHU ME ISIKUANDMEID EDASTAME?

Teie isikuandmeid võidakse edastada üksustele, kelle kaudu teenuseid osutatakse, eelkõige arveldustel makseoperaatoritele ja pankadele, kullerfirmadele vms. Peame seda tegema, eriti kui soovite saada meie veebilehelt ostetud toodet.

Lisaks võidakse teie isikuandmeid edastada töötlevale üksusele, kuid haldajal ei ole kavatsust teie isikuandmeid kolmandasse riiki edastada.

KUI KAUA SÄILITAME ISIKUANDMEID?

Teie isikuandmeid säilitatakse aja jooksul, mis on vajalik teenuste osutamiseks, nõuete aegumise ajani ja perioodil, mis on vajalik asjaomaste asutuste ees võetud kohustuste täitmiseks.

MIS ÕIGUSED TEIL ON?

Teil on õigus nõuda haldajallt:

a) juurdepääsu teie isikuandmetele, peamiselt selleks, et saada haldajalt kinnitus, kas teie isikuandmeid töödeldakse, ja kui see nii on, siis juurdepääsu saamist neile ja järgmisele teabele:

- töötlemise eesmärgid;

- asjaomaste isikuandmete kategooriad;

- teave saajate või saajate kategooriate kohta, kellele isikuandmeid on avalikustatud või avalikustatakse, eelkõige kolmandates riikides või rahvusvahelistes organisatsioonides asuvate saajate kohta;

- võimalusel isikuandmete kavandatav säilitamise aeg, kui see ei ole võimalik, siis selle tähtaja määramise kriteeriumid;

- teave õiguse kohta nõuda haldajalt andmesubjekti isikuandmete parandamist, kustutamist või töötlemise piiramist ning sellisele töötlemisele vastuväidete esitamise kohta;

- teave järelevalveasutusele kaebuse esitamise õiguse kohta;

- kui isikuandmeid ei kogutud andmesubjektilt, siis kogu kättesaadav teave nende allika kohta;

– teave automatiseeritud otsuste tegemise, sealhulgas profiilide koostamise kohta, millele viidatakse artiklis 22 lõik 1 ja 4 ning – vähemalt nendel juhtudel – asjakohane teave nende teostamise põhimõtete, samuti sellise töötlemise olulisuse ja eeldatavate tagajärgede kohta andmesubjekti jaoks.

b) teie isikuandmete parandamine, st ebaõigete andmete parandamine või mittetäielike isikuandmete täiendamise nõudmine,

c) teie isikuandmete kustutamine (pidage meeles, et sellisel juhul peame tõenäoliselt koostöö lõpetama ja teie konto kustutama),

d) teie isikuandmete töötlemise piirangud

Teil on õigus saada oma isikuandmeid, mille olete haldajale esitanud, struktureeritud, üldkasutatavas ja masinloetavas vormingus ning teil on õigus edastada need isikuandmed teisele haldajale ilma käesoleva haldaja (ettevõtete) takistusteta,

Teil on õigus esitada vastuväiteid selliste andmete töötlemisele, mille töötlemine on teie konkreetse olukorraga seotud põhjustel vajalik haldaja või kolmanda isiku õigustatud huvide saavutamiseks,

Samuti on teil igal hetkel, perioodil õigus esitada vastuväiteid oma isikuandmete töötlemisele otseturunduse eesmärgil, kuivõrd töötlemine on seotud sellise otseturundusega.

Kui töötlemine toimub teie nõusoleku alusel, on teil õigus nõusolekust igal ajal taganeda (saates elektroonilisel kujul avalduse e-posti aadressile ), tingimusel, et käesoleva nõusoleku tagasivõtmine ei mõjuta enne nõusoleku tagasivõtmist nõusoleku alusel tehtud töötlemise seaduslikkust.

Pidage meeles, et nõusoleku tagasivõtmine võib kehtida ainult nendel juhtudel ja puudutab ainult nende isikuandmete ulatust, mille puhul nõusolek on isikuandmete töötlemise aluseks ja teie isikuandmete töötlemisel puuduvad muud õiguslikud alused.

Teil on õigus esitada kaebus Isikuandmete Kaitse Büroo esimehele,

Teie andmetega seoses ei toimu automatiseeritud otsuste tegemist.

MIDA TE EI SAA TEHA?

Te ei tohi anda isikuandmeid ühelegi teisele isikule.

Olete kohustatud järgima isikuandmete kaitset puudutavaid seadusesätteid.

KUIDAS ME KATSEMME ISIKUANDMEID?

Isikuandmete kaitse tagab Haldaja poolt kasutatav turvaline ja stabiilne andmekaitsesüsteem.

Veebilehega suhtlemine on kaitstud krüpteeritud ühendusega, kasutades SSL sertifikaati. Isikuandmed on kaitstud volitamata juurdepääsu ja kasutamise eest.

KÜPSISTE KASUTAMISE POLIITIKA

1. Veebileht ei saa automaatselt kogu teavet, välja arvatud küpsistes sisalduv teave.

2. Küpsised on IT-andmed, eelkõige tekstifailid, mis salvestatakse Veebilehe kasutaja lõppseadmesse ja on mõeldud Veebilehel kasutamiseks. Küpsised sisaldavad tavaliselt selle veebilehe nime, kust need pärinevad, nende lõppseadmes salvestusaega ja unikaalset numbrit.

3. Üksus, kes asetab küpsised Veebilehe kasutaja lõppseadmesse ja saab neile juurdepääsu, on Veebilehe operaator: Jayden Carepromotion LLC. Küpsiseid võivad kasutaja lõppseadmesse paigutada ka Veebilehe operaatori partnerid.

4. Küpsiseid kasutatakse järgmistel eesmärkidel:

a) Veebilehel saadaolevate konkreetsete teenuste pakkumise võimaldamine.

b) statistika loomine, mis aitab mõista, kuidas Veebilehe kasutajad internetilehekülgi kasutavad, mis võimaldab parandada nende struktuuri ja sisu;

c) Veebilehe internetilehekülgede sisu kohandamine kasutaja eelistustega ja internetilehekülgede kasutamise optimeerimine; eelkõige võimaldavad need failid ära tunda Veebilehe kasutaja seadet ja kuvada internetilehekülgi õigesti vastavalt tema individuaalsetele vajadustele;

5. Veebileht kasutab kahte tüüpi küpsiseid: "seansiküpsised" (session cookies) ja "püsiküpsised" (persistent cookies). Seansiküpsised on ajutised failid, mis salvestatakse kasutaja lõppseadmesse, kuni nad internetilehelt lahkuvad või tarkvara (veebibrauseri) välja lülitavad. Püsiküpsised salvestatakse kasutaja lõppseadmesse küpsiste parameetrites määratud aja jooksul või seni, kuni kasutaja need kustutab.

6. Veebilehel võib kasutada järgmist tüüpi küpsiseid:

a) "vajalikud" küpsised, mis võimaldavad kasutada Veebilehel saadaolevaid konkreetseid teenuseid;

b) küpsised, mida kasutatakse turvalisuse tagamiseks, nt mida kasutatakse Veebilehel autentimise kuritarvituste tuvastamiseks;

c) jõudlusküpsised, mis võimaldavad koguda teavet selle kohta, kuidas veebisaidi lehti kasutatakse statistilistel eesmärkidel;

7. Paljudel juhtudel võimaldab internetilehtede sirvimiseks kasutatav tarkvara (veebibrauser) vaikimisi salvestada küpsiseid kasutaja lõppseadmesse. Veebilehe kasutajad võivad küpsiste seadeid igal ajal muuta. Neid seadistusi saab muuta eelkõige selliselt, et blokeerida küpsiste automaatne töötlemine veebilehitseja seadetes või teavitada iga kord, kui need Veebilehe kasutaja seadmesse asetatakse. Üksikasjalik teave küpsiste käsitlemise võimaluste ja meetodite kohta on saadaval tarkvara (veebibrauseri) seadetes.

8. Veebilehe operaator teatab, et küpsiste kasutamise piirangud võivad mõjutada mõningate Veebilehel pakutavate teenuste kasutamise võimalust.

9. Veebilehe kasutaja lõppseadmesse paigutatud küpsiseid võivad kasutada ka Veebilehe operaatoriga koostööd tegevad partnerid.

10. Seoses küpsiste kasutamisega võib toimuda profiilide koostamine, et kohandada Veebilehe lehtede sisu vastavalt kasutaja eelistustele ja optimeerida internetilehtede kasutamist, kuid automatiseeritud otsuste tegemine selles osas puudub.

11. Lisateavet küpsiste kohta leiate oma veebilehitseja menüü jaotisest "Abi".