Veebilehe eeskirjad 

I. PÕHIMÕISTED

Haldaja - omanik ja Veebilehe operaator

Tellija – füüsiline isik, kes teeb Haldajaga õigustehingu, mis ei ole otseselt seotud tema äri- või kutsetegevusega, samuti juriidiline isik või juriidilise isiku staatuseta organisatsiooniüksus;

Privaatsuspoliitika – dokument, mis sisaldab üksikasjalikku teavet isikuandmete töötlemise ja tellija suhtes kohaldatavate privaatsuskaitse põhimõtete kohta;

Eeskirjad – need eeskirjad, mis hõlmab Veebilehe kasutamise reeglite kogumit ning Tellija ja Haldaja õigusi ja kohustusi, mis moodustavad elektroonilisel teel osutatavate teenuste reeglid;

Veebileht on seotud internetilehtede rühm, mis on Internetis aadressi kaudu kättesaadavaks tehtud 

Toode – Veebilehe või telefoni teel tellitav/ostetav kaup;

Püsiv andmekandja – materjal või tööriist, mis võimaldab tellijal talle adresseeritud teavet talletada viisil, mis võimaldab edaspidi juurdepääsu teabele aja jooksul, mis vastab selle teabe edastamise eesmärgile ja mis võimaldab salvestatud teabe reprodutseerimine muutmata kujul;

tööpäev – iga päev esmaspäevast reedeni, välja arvatud pühad/riigipühad.

II. ÜLDSÄTTED

1. Käesolevad Eeskirjad määratlevad Veebilehe kasutamise reeglid ning Tellijate ja Haldaja õigused ja kohustused seoses Toodete müügilepingutega.

2. Veebilehe kaudu pakub Haldaja tellijatele tooteid.

3. Veebilehele juurdepääsu vormis teenuste osutamise ulatuses osutab Haldaja teenust elektrooniliselt, võimaldades Tellijale pidevalt juurdepääsu Veebilehele.

4. Tellija kinnitab käesolevaga Haldajale, et ta on üle kaheksateistkümne (18) aasta vana (või on jõudnud muusse vanusesse, mis Tellija siseriikliku seaduse kohaselt annab talle õiguse sõlmida siduvaid lepinguid), on täies teovõimes ja nõustub lepingu sõlmimisega Eeskirjades toodud tingimustel. Kui Tellija kasutab Veebilehte või Haldaja teenuseid juriidilisest isikust kolmanda isiku nimel, on nn puudulik juriidiline isik vms, teatab Tellija käesolevaga Haldajale, et tal on õigus võtta sellise isiku nimel käesoleva lepingu sõlmimisest tulenevaid kohustusi ning käesolevate reeglitega nõustumine sellise tellija poolt tähendab nende aktsepteerimisest selle kolmanda osapoole poolt. Sellisel juhul tähendab käesolevates Eeskirjades sõna „Tellija“ eelnimetatud kolmandat isikut. Kolmanda isiku nimel kohustuse võtmiseks tegeliku volituse puudumisel käsitletakse selle kolmanda isiku nimel väidetavalt tegutsevat isikut Tellijana, kes on sõlminud Haldajaga lepingu enda nimel ja kasuks. Tellijad, kellel ei ole võimalik sõlmida Haldajaga õiguslikult siduvat lepingut või kellel on keelatud Veebilehe kaudu pakutavaid teenuseid kasutada või Veebilehe kaudu lepinguid sõlmida antud riigis või piirkonnas, sh Tellija praeguse asukoha- ja kasutuskoha riigis/regioonis kehtivate piirangute tõttu ,ei tohiks Veebilehte kasutada.

5. Haldaja jätab endale õiguse muuta ja modifitseerida käesolevaid Eeskirju, sealhulgas lisada uusi või kustutada olemasolevaid sätteid, mida võib ta teha omal äranägemisel igal ajal, avaldades Veebilehe Eeskirjade muudatused. Seetõttu on Tellija kohustatud regulaarselt kontrollima, kas Eeskiru ei ole muutunud. Kui muud sätted ei sätesta teisiti, jõustub muudetud Eeskirjad kolmkümmend (30) päeva pärast muudatuste Veebilehe poolt avaldamist. Muudatuste avaldamisel on Haldaja kohustatud märkima, milliseid sätteid on muudetud, lisatud või kustutatud. Kui Eeskirju muudetakse lepingu kehtivuse ajal, kohaldatakse Eeskirjade sätteid nende muutmise eelses sõnastuses.

6. Haldaja ei luba ega nõustu Tellija poolt seaduse või kolmandate isikute õiguste rikkumisega.

7. Kõik Veebilehel olevad tekstid, graafilised materjalid, interaktiivsed funktsioonid, logod, fotod, failid, tarkvara ja kõik muud materjalid, samuti materjalide valik, organiseerimine, koordineerimine, koostamine ning Veebilehe üldilme ja iseloom on Haldaja intellektuaalomand. Neid kaitsevad autoriõigused, disainiõigused, patendiõigused, kaubamärgiõigused ja muud seadused, sealhulgas rahvusvahelised konventsioonid ja omandiõigused. Kõik sellised õigused kuuluvad Haldajale. Kõik kaubamärgid, teenuste kaubamärgid ja kaubanimed on Haldaja omand. Ilma Haldaja selgesõnalise nõusolekuta ei ole Tellijal õigust müüa, levitada, kopeerida, muuta, reprodutseerida, kuvada või avalikult edastada, avaldada, redigeerida või kohandada neid elemente, litsentsida neid, luua nende põhjal tuletatud teoseid või kasutada neid muul viisil.

8. Euroopa Liidust pärit Tellijatest tarbijatega täidab Haldaja Veebilehe vahendusel sõlmitud lepingutes Tellijate ees teavitamiskohustusi vastavalt asjakohastele regulatsioonidele.

9. Kõik seaduses nõutud kinnitused saadetakse Tellija e-posti aadressile.

10. Teenuste kasutamisel või Haldajale e-kirjade saatmisel võtab Tellija Haldajaga ühendust elektrooniliselt. Suhtlemine Tellijaga toimub e-posti või telefoni teel. Tellija nõustub lepingulistel eesmärkidel saama teavet elektrooniliselt ning nõustub ka sellega, et kõik Haldaja poolt talle elektrooniliselt kättesaadavaks tehtud kokkulepped, teated, avalikustamised ja muu teave vastavad kirjalikult sisalduva teabe juriidilistele nõuetele, kui kehtivad õigusnormid ei sätesta teisiti.

11. Tellija poolt Veebilehe kasutamise tehniliseks tingimuseks on operatsioonisüsteemiga varustatud töökeskus ja juurdepääs Internetile ning veebilehtede sirvimiseks vajalik standardtarkvara, sh küpsised. Veebilehe mõne funktsionaalsuse nõuetekohase toimimise tagamiseks võidakse Tellijalt nõuda Java, Java Scripti, Flashi jne elementide tuge.

12. Haldaja jätab endale võimaluse Veebilehele juurdepääsu ajutiste katkestuste tekkeks, mis võivad olla põhjustatud uuendusstöödest või tehnilistest probleemidest. Tehniliste probleemide korral kohustub Haldaja need esimesel võimalusel kõrvaldama.

III. VEEBILEHE KASUTAMISE REEGLID

1. Tellija on kohustatud Veebilehte kasutama viisil, mis on kooskõlas Eeskirjade sätete, kehtiva õiguse ning heade tavade ja sotsiaalse kooseksisteerimise põhimõtetega. Samamoodi käitub Haldaja oma kohustuste täitmisel.

2. Tellija kinnitab, et on reeglitega tutvunud ja nõustub täielikult nende sätetega. Privaatsuspoliitika on nende eeskirjade lahutamatu osa.

IV. LEPINGUTE SÕLMIMINE JA TÄITMINE. TASUD

1. Haldajaga lepingu sõlmimiseks võtab Tellija ühendust Veebilehe vormi kaudu, Veebilehe poolt märgitud Haldaja e-posti aadressil või telefoni teel. Toote tellimise protseduur hõlmab Toote ja tarneviisi valikut, tellimuse ja maksekohustuse kinnitamist ning Toote eest tasumist.

2. Leping sõlmitakse Tellija poolt tellimuse kinnitamisel. Kui tellimus esitatakse Veebilehe kaudu, kinnitatakse tellimus ikooni „tellin ja maksan“ vms vajutamisega. Telefoni teel tehtud tellimuste puhul kinnitatakse tellimus telefonivestluse käigus.

3. Telefoni teel lepingu sõlmimiseks pöördumise korral on Haldaja kohustatud kinnitama kavandatava lepingu sisu paberkandjal või muul püsival andmekandjal. Tarbija avaldus lepingu sõlmimise kohta on kehtiv, kui see on pärast Haldajalt kinnituse saamist fikseeritud paberkandjal või muul püsival andmekandjal.

4. Haldaja on kohustatud esitama Tellijale püsival andmekandjal kinnituse kauglepingu sõlmimise kohta mõistliku aja jooksul pärast selle sõlmimist, hiljemalt Toote üleandmisel või enne teenuse osutamise alustamist. Haldaja kinnitab lepingu sisu, saates selle sisu elektrooniliselt PDF-failina või paberkandjal koos tarnitud Tootega. Kui Tellija leiab, et saadetud lepingu sisu ei vasta poolte kokkulepetele, on ta kohustatud sellest koheselt teavitama Haldajat. Sellest hoolimata võib Tellija sellisel juhul lepingust taganeda vastavalt alltoodud punktile 22.

5. Lepingu sõlmimise tulemusena kohustub Haldaja Toote omandiõiguse üle andma Tellijale ja selle talle üle andma ning Tellija kohustub Tootele vastu võtma ja selle hinna tasuma.

6. Tellija võib osta Haldajalt tooteid tasu eest. Tasu nõutakse ette või üleandmisel, välja arvatud juhul, kui Haldaja on nõus osa tasust maksma pärast lepingu täitmist või selle ajal.

7. Haldaja tarnib toodet ainult Poola Vabariigi territooriumil.

8. Veebilehe antud toote kohta olev ikoon/teave näitab alati brutohinda, mida Tellija on kohustatud tasuma, kui ta soovib antud Toodet osta. Toote hind EI SISALDA kohaletoimetamise kulusid, mis tasutakse eraldi tellimuse vormistamisel. Kauba kättetoimetamise kulud on toodud ka brutosummades. Kohaletoimetamise kulud võivad sõltuda tellimuse objekti suurusest, kaalust või mõõtmetest.

9. Konkreetsele tootele või teenusele määratud hinnad ei ole käesolevate reeglite osa ja kuni Tellija ei osta antud toodet või teenust (st enne toote või teenuse müügilepingu sõlmimist), võivad need hinnad muutuda. Toote hinda ei saa aga muuta pärast seda, kui Tellija on tellimuse kinnitanud, kuid pole veel hinda tasunud. Telefoni teel lepingu sõlmimisel on Haldaja töötaja poolt Tootele antud hinnapakkumine siduv kuni telefonivestluse lõpetamiseni.

10. Kõik hinnad ja tasud on väljendatud Poola zlottides, vastasel juhul saadetakse muudatustele vastav teade.

11. Tellijad võivad teha makseid, kasutades Veebilehel saadaolevaid makseviise, nagu PayPal ja muud, sealhulgas makse- või krediitkaartide kaudu. Kõiki maksemudeleid on Veebilehe raames kirjeldatud .

12. Tellija, kes taotleb arveldust nende maksesüsteemide kaudu, kinnitab käesolevaga, et nõustub maksete tegemisega neid maksesüsteeme sisaldavate veebilehtede kaudu ning on tutvunud nende veebilehtedel saadaolevate eeskirjadega ja nõustub nende sätetega. Haldaja ei vastuta Tellija ees seadusega lubatud ulatuses maksete sooritamisega seotud probleemide eest, mis on tingitud ülalnimetatud veebilehe omanikust tingitud põhjustel, eelkõige maksete hilinemise eest või kui maksete sooritamine on tehnilistel põhjustel võimatu. Sellisel juhul peaks Tellija võtma ühendust vastava makseteenuse operaatoriga selle teenuse reeglites sätestatud viisil ja tingimustel. Kui makset polnud lisatud Haldajast tingitud põhjustel, peaks Tellija sellest Haldajat teavitama, saates teate järgmisele e-posti aadressile:

13. Tellija annab nõusoleku, et Haldaja edastab Tellija isikuandmed, nagu nimi, perekonnanimi, aadress ja muud andmed, nagu pangakonto number, ülaltoodud punktis 12 nimetatud makseoperaatoritele, sealhulgas nende andmete töötlemine makseoperaatorite poolt tehingu lõpuleviimiseks tellija poolt Haldajale hinna tasumise näol.

14. Tellija kinnitab, et ta tasub kõigi Veebilehe kaudu müüdavate toodete ja teenuste eest seaduslikest allikatest pärit raha abil.

15. Haldaja on kohustatud andma mõistliku aja jooksul pärast lepingu sõlmimist Euroopa Liidust Tellijaga, kes on Tarbija, lepingu sõlmimise kohta Püsival Andmekandjal kinnituse. Selline kinnitus peaks sisaldama kehtivate õigusaktidega nõutavat teavet, välja arvatud juhul, kui Haldaja on selle teabe tellijale püsival andmekandjal enne lepingu sõlmimist edastanud.

16. Hiljemalt siis, kui Tellija väljendab oma tahet olla lepinguga seotud, on Haldaja kohustatud Tellijat selgelt ja arusaadavalt teavitama:

1) teenuse põhiomadustest, võttes arvesse teenuse liiki ja tarbijaga suhtlemise viisist;

2) oma isikuandmetest, eelkõige ettevõttest, äritegevuse registreerinud asutusest, samuti registreerimisnumbrist; y;

3) ettevõtte aadressist, e-posti aadressist ja olemasolu korral telefoni- või faksi numbritest, mille kaudu tarbija saab ettevõtjaga kiiresti ja tõhusalt ühendust võtta;

4) aadressist, millele tarbija võib kaebusi esitada, kui see erineb punktis 3 nimetatud aadressist;

5) teenuse koguhinnast või tasust koos maksudega ja kui teenuse eseme iseloom ei võimalda mõistlikult hinnata nende suurust ette, siis nende arvutamise viisist, samuti tasudest transpordi-, kohaletoimetamise, postiteenuste ja muude kulude eest ning kui nende tasude suurust ei ole võimalik kindlaks määrata - nende tasumise kohustusest; tähtajatu lepingu või liitumislepingu sõlmimise korral on ettevõtja kohustatud esitama kogu arveldusperioodi makseid hõlmava koguhinna või tasu ning kui lepingus on ette nähtud fikseeritud määr - ka kogusumma igakuisetest maksetest;

6) lepingu sõlmimiseks vajalike sidevahendi kasutamise kuludest, kui need on suuremad kui tavaliselt selle sidevahendi kasutamise eest võetavad kulud;

7) tasumise viisist ja kuupäevast;

8) ettevõtja teenuse täitmise viisist ja kuupäevast ning ettevõtja kasutatav kaebuste käsitlemise korrast;

9) lepingust taganemise õiguse kasutamise viisist ja kuupäevast vastavalt p 27, samuti seaduse lisas nr 2 sisalduvast taganemisavalduse näidisvormist;

10) lepingust taganemise korral asja tagastamise kuludest, mis jäävad tarbija kanda; kauglepingute puhul - saadetiste tagastamise kuludest, kui neid saadetisi ei ole nende olemuse tõttu võimalik tavaliselt postiga tagasi saata;

11) tarbija kohustusest tasuda ettevõtja mõistlikud kulud vastavalt art 35, kui tarbija taganeb lepingust pärast art 15 lõik 3 ja art 21 lõik 2;

12) puuduvast õigusest lepingust taganeda vastavalt art 38 või asjaoludest, mille korral tarbija kaotab õiguse lepingust taganeda;

13) ettevõtja kohustusest tarnida kaubad ilma puudusteta;

14) kaebuste menetlemisest ja nõuete esitamise kohtuväliste meetodite kasutamise võimalusest ning nendele menetlustele juurdepääsu reeglitest.

17. Toote tarneaeg sõltub Tellija poolt valitud saatmise viisist ja on keskmiselt 2-5 tööpäeva alates makse Haldaja pangakontole kandmise kuupäevast.

18. Tellija on kohustatud esitama tellimuse vormistamise käigus õiged ja täielikud andmed, mis võimaldavad lepingu nõuetekohast täitmist, eelkõige Toote korrektset tarnimist. Kui Haldaja ei saa ebaõigete andmete esitamise tõttu ostetud Toodet kohale toimetada, võtab ta õigete andmete saamiseks ühendust Tellijaga ning kontakti puudumisel võib Haldaja tellimuse tühistada ja Tellijale hinna tagastada kooskõlas seaduse, eelkõige tarbijaõiguse sätetega.

19. Tellija kinnitab, et ta ei ole kauba- ja teenusmaksu (KM) maksja. Kui Tellija saab või on juba selle maksu maksukohustuslane, on ta kohustatud esitama kõik käibemaksuarve väljastamiseks vajalikud andmed, eelkõige käibemaksukohustuslasena registreerimise numbri. See arve saadetakse Tellija e-posti aadressile.

20. Tellija kinnitab, et ta teab, et Toodete või teenuste ostmisega seotud tellimuste esitamine Veebilehe kaudu või telefoni teel toob kaasa maksekohustuse.

21. Tellija on kohustatud ise ja oma kuludega omama ligipääsu Haldaja teenuste kasutamiseks vajalikele telekommunikatsiooniteenustele. Internetipakkuja tasusid ega telefoniühenduse kulusid ei võta Haldaja, vaid vastavalt Interneti-teenuse pakkuja või sideteenuse operaator.

22. Tellijal on õigus põhjust avaldamata ja kulusid kandmata lepingust taganeda 14 päeva jooksul alates selle sõlmimise päevast, kui lõik 23 allpool ei määra teisiti. Tähtajast kinnipidamiseks piisab avalduse saatmisest enne selle tähtaega. Lepingust taganemiseks tuleb saata lepingust taganemise avaldus.

23. Lepingust taganemise korral kannab Tellija otsesed kauba tagastamise kulud. Tellija on kohustatud Toote viivitamata, kuid mitte hiljem kui 14 päeva jooksul alates lepingust taganemise päevast, tagastama Haldajale või andma üle Haldaja poolt selleks volitatud isikule. Tähtajast kinnipidamiseks piisab Toote tagastamisest enne tähtaja lõppu.

V. TOIDULISANDID

1. Toidulisand oleva Toote puhul kinnitab Tellija, et ta on teadlik, et toidulisand ei ole ravim. Tellija on teadlik, et toidulisand on mõeldud tavapärase toitumise täiendamiseks ja on kontsentreeritud vitamiinide või mineraalainete või muude toitainete või muu füsioloogilise toimega ainete allikas.

2. Kui Tellijal on kahtlusi antud toidulisandi kasutamises seoses tema tervisliku seisundiga või toidulisandi mõjuga tema tervislikule seisundile, on ta kohustatud enne Toote ostmist konsulteerima dietoloogi või arstiga.

3. Seaduses lubatud ulatuses on välistatud Haldaja vastutus selle eest, et Tellija ei saavutanud toidulisandi kasutamise tulemusena oodatud tulemust.

VI. KEELATUD VIISID VEEBILEHE KASUTAMISEL

Tellija kinnitab ja garanteerib, et ei teosta järgmisi toiminguid:

a) Tellija ei esine teise isiku või üksusena, olenemata sellest, kas see on tegelikult eksisteeriv või väljamõeldud, ega väida vääralt, et ta on seotud ühegi isiku või üksusega,

b) Tellija ei kasuta Veebilehte muul eesmärgil kui Haldaja pakutavate teenuste kasutamiseks;

c) Tellija ei hoia kõrvale ega desaktiveeri Veebilehe turvameetmeid;

d) Tellija ei kasuta Veebilehte ebaseaduslikel eesmärkidel ega siseriiklike või rahvusvaheliste eeskirjade, sealhulgas autoriõiguste, tööstusomandi õiguste ja muude omandiõiguste kaitset käsitlevate eeskirjade, samuti isikuandmete kaitse eeskirjade rikkumiseks;

e) Tellija ei püüa Veebilehe lähtekoodi ega selle mis tahes osi murda ega seda mingil viisil rikkuda;

f) Tellija ei muuda, kohanda, tõlgi Veebilehte või selle osi (sealhulgas Eeskirju) ega loo nende põhjal midagi uut;

g) Tellija ei tohi mingil viisil tahtlikult häirida ega üritada häirida Veebilehe tööd ega takistada teistel kasutajatel seda kasutamast, eelkõige ei laadi üles ega levita viiruseid või muud kahjulikku tarkvara, nagu reklaamvara, nuhkvara jne.

VII. VASTUTUSEST LAHTIÜTLEMINE

1. Seadusega lubatud ulatuses on Haldaja vastutus välistatud:

- kahju, mis tuleneb Veebilehe kasutamisest, sellele juurdepääsust või suutmatusest Veebilehte kasutada Haldajast mitteolenevatel põhjustel;

- mis tahes kahju, mis on põhjustatud viirustest, trooja hobustest jne, mida kolmandad osapooled võivad Veebilehele või Veebilehe kaudu edastada,

- kõik toimingud ja nende tagajärjed, mis tulenevad Tellija poolt käesolevate reeglite sätete rikkumisest või tellija poolt valeandmete esitamisest või käesolevas eeskirjas viidatud valede või ebaõigete väidete ja kinnituste tegemisest;

2. Haldaja ei kanna mingit vastutust kolmandate isikute ees, eelkõige seoses käesoleva lepingu täitmata jätmise või ebaõige täitmisega Tellija poolt, Tellija poolt keelatud teo toimepanemisega, Tellija poolt õigusnormide rikkumisega või seoses Tellija poolt valeandmete, kinnituste või avalduste esitamisega või Tellija poolse tootehaldurilt saadud teabe ebaseadusliku kasutamisega. Kui kolmandad isikud esitavad Haldajale mis tahes väiteid, pretensioone, kaebusi, avaldusi, nõudeid, reklamatsioone jms, mis on seotud eelmises lauses nimetatud Tellija käitumisega, kohustub tellija kandma täielikku vastutust nende üksuste ees, see tähendab eelkõige seda, et Tellija katab kõik ülaltooduga seotud kulud, mis Haldaja on kandnud või mida Haldaja on kohustatud mis tahes vormis kandma, sealhulgas eelkõige õigusabi kulud, tasud, kahjutasud, trahvid, hüvitised, rahatrahvid, leppetrahvid, kohtukutse, kohtusse või riigi- või avaliku halduse organisse ilmumise kulud, kirjavahetuse kulud ja muud võimalikud kulud, tasud jne. Eeltoodud säte ei kehti tarbijate suhtes ulatuses, milles see rikuks nende õigusi.

3. Seoses Tellijatega, kes ei ole tarbijad, on Haldaja vastutus piiratud 1000 Poola zlottiga.

4. Seoses Tellijatega, kes ei ole tarbijad, on Haldaja vastutus piiratud 1000 Poola zlottiga.

VIII. KAEBUSED

1. Tellijate suhtes, kes ei ole tarbijad, on välistatud Haldaja garantiijärgne vastutus puuduste eest.

2. Kaebused tuleb esitada elektrooniliselt järgmisele e-posti aadressile: Kaebused vaadatakse läbi 30 päeva jooksul alates kuupäevast, mil Haldaja on need kätte saanud.

3. Kaebusemenetluses vastuväidete esitamine peaks sisaldama üksikasjalikku kirjeldust selle kohta, millised on eeskirjade eiramised ja milline lahendus oleks tellijat rahuldav. Vastus kaebusele saadetakse e-posti aadressile püsival andmekandjal või paberkandjal standardsel kirjalikul kujul.

4. Ülaltoodud punktis 2 nimetatud tähtaja jooksul kaebustele vastamata jätmine tähendab, et Haldaja on kaebusega nõustunud.

5. Haldaja vastutab garantii alusel tarbijatest Klientide ees, kui müüdud Tootel on puudus. Sellega seoses on Tellijal tsiviilseadustikus sätestatud õigused, eelkõige õigus nõuda hinna alandamist, lepingust taganemist, asja asendamist veatu vastu või puuduse kõrvaldamist.

6. Garantiiõigusi omav Tellija on kohustatud tarnima defektse Toote järgmisel aadressil: Globadvice LTD, ul. Stawy 5, 02-467 Warszawa

IX. ÜLDSÄTTED

1. Lisa "Privaatsuspoliitika" on käesolevate reeglite lahutamatu osa, mis on siduv kõigile tellijatele.

2. Kogu suhtlus Veebilehe haldajaga peaks toimuma e-posti teel, kasutades e-posti aadressi

3. Tellija ei või tema ja Haldaja vahelisest käesolevast lepingust (Eeskirjast) tulenevaid õigusi, kohustusi ega nõudeid üle anda ühelegi kolmandale isikule – ilma Haldaja kirjaliku nõusolekuta.

4. Mis tahes sätted, mis osutuvad kehtetuks või ebaefektiivseks, ei mõjuta ülejäänud sätete kehtivust. Kasutud sätted asendatakse selliste tähtsate sätetega, mis vastavad kõige täpsemalt majanduslikule tähendusele, poolte kavatsustele ja kehtetute sätete eesmärkidele.

Eeskirjad jõustuvad 28.02.2022